Tartalomkezelő rendszer

Miért használjunk WordPress weboldal tartalomkezelőt a weboldalunkhoz?

Wordpress tartalomkezelő

WordPress egy ingyenes, nyílt forráskódú tartalomkezelő rendszer, amelyet több mint 40% -a az összes weboldal használ világszerte. Ez azért van, mert a WordPress rendkívül rugalmas és könnyen kezelhető rendszer, amely lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy bármilyen típusú weboldalt létrehozzanak, legyen az egy blog, üzleti weboldal, portfólió oldal vagy éppen online bolt.

A WordPress egy ingyenes és nyílt forráskódú tartalomkezelő rendszer, amely lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy könnyedén létrehozzanak és kezeljenek weboldalakat. Az egyik legnagyobb előnye az, hogy a WordPress számos sablonnal és bővítménnyel rendelkezik, amelyek lehetővé teszik a felhasználók számára, hogy testre szabják és kibővítsék a weboldalukat. A WordPress használata könnyen megtanulható, így nem szükséges nagy tudás az alkalmazásához. Emellett a WordPress nagyon hatékony SEO-támogatást nyújt, így segít a weboldalak magasabb rangsorolásában a keresési eredményekben. Összességében a WordPress egy nagyon hasznos eszköz a weboldalak létrehozásához és kezeléséhez.

WordPress sablonok

A WordPress-tartalomkezelő rendszer egyik legnagyobb előnye, hogy rengeteg különböző sablon közül választhatunk, amelyekkel testre szabhatjuk a weboldalunk kinézetét és stílusát. A sablonok mindegyike egyedi megjelenést biztosít, és eltérő funkciókat kínál. Választhatunk például olyan sablonokat, amelyek speciális funkciókat tartalmaznak, mint például portfólió, webáruház vagy fórum. A WordPress honlapján számos ingyenes sablon közül választhatunk, de akár fizetős sablonokat is használhatunk, amelyek általában magasabb minőséget és kifinomultabb megjelenést kínálnak. A sablonokat az admin felületen keresztül könnyedén telepíthetjük és testreszabhatjuk, hogy azok tökéletesen illeszkedjenek az igényeinkhez és a weboldalunk céljához.

Sablonokat válogathatunk a themeforest oldalon, jellemzően nettó 50 USD áron.
Asablonok területén még jelen van a Divi, mely tulajdonképpen úgy működik, hogy egy üres rajzvásznat kapunk és mi alakíthatjuk ki a kinézetet. Nem kell megijedni, tényleg olyan mintha rajzolnánk, a tartalomszerkesztőjével pedig oda pakolhatjuk a tartalmi elemeket ahová szeretnénk. Fontos még megemlíteni, hogy figyeljünk a template frissítésére, mert ez egy fontos dolog.

WordPress bővítmények

 
A WordPress bővítmények széles választékát kínálják, amelyekkel testre szabhatjuk a weboldalunkat és hozzáadhatunk különböző funkciókat. Néhány népszerű bővítmény a következők:

  1. Rank Math: Ez a bővítmény kiválóan alkalmas arra, hogy optimalizálja a weboldalát a keresőmotorok számára, és segít abban, hogy magasabb helyezést érjen el a keresési eredményekben.
  2. Contact Form 7: Ez a bővítmény lehetővé teszi, hogy egyszerűen készítsünk kapcsolatfelvételi űrlapot a weboldalunkhoz.
  3. Jetpack: Ez a bővítmény segít a weboldalunk biztonságának és teljesítményének javításában, valamint számos különböző funkciót kínál, mint például a látogatói statisztikák és a társadalmi megosztás.
  4. WPForms: Ez a bővítmény egy nagyon könnyen használható felhasználói felületet biztosít, amellyel gyönyörű kapcsolatfelvételi űrlapokat hozhatunk létre a weboldalunkhoz.
  5. WooCommerce: Ez a bővítmény lehetővé teszi, hogy könnyedén hozzon létre egy teljes értékű webáruházat a WordPress oldalon, és kezelje a termékek eladását.

Ezek csak néhány példa a legnépszerűbb WordPress bővítmények közül, de számos más bővítmény is elérhető a WordPress felhasználók számára, hogy tovább testre szabják és javítsák a weboldalukat.

Azok amiben döntened kell:

Milyen domained lesz?

A domain az ami www -kezdődik, ennek lehet különböző kiterjesztése, de az általános a .hu

Videóanyag?

Ez egy jó döntés lehet, gondold át a tartalmát, és tudnod kell, hogy ki készíti el, és hol tárolod.

Frissítések, mentések

Egy weboldallal bármi történhet, gondoskodni kell arról. hogy a problémákat megelőzzük.

Tartalom

Hogyan kell kommunikálni a honlap olvasóival? Tegeződve, vagy magázódva?

Mobilon is kiváló

A modern honlapok már szinte mindegyik reszponzív kialakítású, és jól láthatóak mobilon is.

Célcsoport

Fel kell deríteni a célcsoportot: hogyan szokott keresni, milyen szokásai vannak, stb.

Hírlevél

A hírlevél jó dolog, fenn lehet tartani az érdeklődést és bizalmat is lehet építeni.

Közösségi vagy egyedi

Amennyiben egyedi tervezést kérsz, akkor az rád lesz szabva, de lehet egy WordPress honlapod is.

Tartalmi frissítés

Minden változik, mi is, és a weblapon ezeket a változtatásokat el kell végezni, de ki lesz az?

Testimonials

"Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Donec sed finibus nisi, sed dictum eros."

Igor Landry

  • ★★★★★

"Quisque aliquet velit sit amet sem interdum faucibus. In feugiat aliquet mollis etiam tincidunt ligula."

Saif Guerra

  • ★★★★★

"Nisl massa, ultrices vitae ornare sit amet, ultricies eget orci. Sed vitae nulla et justo pellentesque congue nec eu risus."

Renesmee Thomas

  • ★★★★★

Get In Touch or Create an Account

Ready to Get Started?

Vivamus suscipit tortor eget felis porttitor volutpat. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.